Tel. 0341-370008 – Email: info@osteopathieputten.nl

Helaas is het door te grote drukte en te lange wachtlijst momenteel niet mogelijk om een afspraak te maken. Excuses hiervoor!

BELANGRIJKE MEDEDELING BETREFFENDE CORONA-VIRUS

Heeft u of uw huisgenoten last van 1 van de volgende verschijnselen:

koorts,(neus)verkoudheid, hoesten, kuchen of niezen, loopneus, keelpijn, verhoging
(= tot 38 graden) of koorts, kortademigheid, hoofdpijn, branderige ogen, reuk- en/of
smaakverlies, moeheid, je ziek voelen en/of diarree. 

Dan vraag ik u uw afspraak te verzetten naar een moment dat u zich beter voelt.

Heeft u in de laatste 14 dagen contact gehad met bewezen COVID-19 patiënten, dan mag ik u helaas niet behandelen.

Heeft u zelf COVID-19 doorgemaakt? Dam wil ik u vragen mij dit van  tevoren te mailen met daarbij genoemd hoelang geleden dit is geweest zodat ik hier mijn maatregelen voor kan treffen.

Bij de ingang staat desinfectiemiddel. Ik wil u vragen bij binnenkomst uw handen hiermee te ontsmetten. Zelf zal ik na elke behandeling waar nodig desinfecteren.

Verder wil ik u verzoeken zoveel mogelijk alleen te komen en alleen als het echt noodzakelijk is gebruik te maken van het toilet.

Voor meer informatie en voorzorgsmaatregelen die u zelf kunt nemen verwijs ik u graag naar de website van het Ministerie van Volksgezondheid en Milieu RIVM: www.rivm.nl . Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Vriendelijke groet,

Marlous Bos

Contact gegevens

De praktijk is telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer 0341-370008. Als u het antwoordapparaat krijgt, spreek dan niet een boodschap in. Deze berichten worden niet beluisterd.  U kunt mij bereiken door op deze site het contactformulier in te vullen of te mailen naar info@osteopathieputten.nl

Adres:

Marlous Bos Osteopathie

Sprielderweg 9

3881 PA Putten

Telefoon: 0341-370008

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en geregistreerd in het Nederlandse register voor Osteopathie (NRO).

Contactformulier